Đokovićevim advokatima se omakla greška, pogledajte kako su ga nazvali u dokumentu

Australijska pravnica i, verovali ili ne, rijaliti zvezda Belinda Robinson uočila je grešku na pravnim dokumentima vezanima uz Novaka Đokovića.

Naime, na jednom od dokumenata koje su podneli njegovi advokati najboljem teniseru sveta pogrešno je napisano ime, pa su ga preimenovali u Novak „Đokavić“.

„Ono kad zaboraviš kako ti se zove najveći klijent“, napisala je Belinda na svom Instagram profilu uz skrinšot dokumenta. Inače, novaka zastupaju advokati iz pravne firme Hall & Wilcox.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

greškanovaj đoković
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Sve je ovo sto se desava ne bitno. Bitno je da je Novak zrtva religije. Nadam se da su vernici sada srecni sto su svojom dogmom uspeli da uniste jos jednog mladog coveka, pocev od verskih gluposti da ne jede meso pa sve do izbegavanja vakcine, i ostalih gluposti. Religije i nacionalizmi su Srbiju unistavale pocev od srednjeg veka do danasnjeg dana. Mesto da se Novak posvetio tenisu kroz medicinu, matematicke proracune, ekonomiju, sport, on je krenuo sa meditacijama Pepeovim, veganstvima kojekakvim, nevakcinisanju, i slicno. Nadam se da ste vernici srecni.

    • Radoslav Radović

      Dok čitam poruke na ekranu sam imao muvu. Kada sam čitao vašu poruku, muva je odjednom pobjegla sa ekrana.Iako može podnijeti i najgori smrad, izgleda sirota muva nije izdržala…….

    • Anonimni

      Sisaj bambi