Đokoviću navijač obećao ćevape, njegov odgovor je hit (video)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji sa našom reprezentacijom igra na ATP turniru u Australiji, pojavio se na Božićnoj liturgiji u Crkvi Svetog Nikole u Brizbejnu. S oduševljenjem primljen kao poseban gost, Novak je u redu čekao svoje parče nafore.

https://www.facebook.com/dusan.stefanov.9/posts/1406723082842629

Srpska zajednica u Brizbejnu ostala je jutros zapanjena kada je u njihov hram u predgrađu Južni Brizbejn ušao Novak Đoković i ulepšao im praznik rođenja Hristovog.

Novak je tokom službe stajao među vernim narodom, slušao propoved i primio naforu.

Posle svete liturgije nasmejani Đoković se strpljivo fotografisao sa svima koji su to želeli.

Fotografije i snimci tog „malog božićnog čuda“ ubrzo su preplavili društvene mreže, a pored čestitki povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, oduševljeni parohijani su ostavili poruke podrške našoj reprezentaciji.

Srpski teniseri predvođeni Novakom Đokovićem i Viktorom Troicki uz Badnjak su proslavili sa navijačima u Brizbejnu pobedu protiv Francuske i plasman u četvrtfinale ATP kupa.

„Hvala svima koji su došli na ovaj praznik. Srećan Božić svima i hvala vam što ste ostali ovako dugo — i srpskim i francuskim navijačima. Vi ste prava teniska publika. Vidimo se u Sidneju“, rekao je Đoković.

Đoković je jutros obezbedio Srbiji trijumf savladavši 33. igrača sveta, Čileanca Krisijana Garina, sa 6:3, 6:3.

Na tom meču desio se i jedan duhoviti momenat, jer je neko iz gledališta, prepunog Srba, doviknuo „Ako ‘udariš’ as kupiću ti ćevape“, i to prilikom Noletovog servisa pri rezultatu 2:3 u drugoj deonici. Na odgovor se uopšte nije dugo čekalo:

„Zadrži ih ti, brate, ne jedem ih!“, poručio je glasno Đoković i izazvao smeh na tribinama.

Srbija je sa tri pobede prošla dalje, pa se seli u Sidnej gde će nastupiti u četvrtfinalu ATP kupa. U ovom trenutku se rival još uvek ne zna, ali se zna da će taj duel početi u ponoć između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Blajbi

    I nije mu bas neki odgovor…..