Dodatna novčana kazna za Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kažnjen je sa dodatnih 17.500 dolara, saopštili su organizatori Ju-Es opena.
Đoković je kažnjen po dva osnova. Prva kazna je 10.000 dolara zbog nesportskog ponašanja kada je lopticom pogodio linijskog sudiju, zbog čega je diskvalifikovan.

Druga kazna je 7.500 dolara jer nije došao na konferenciju za medije, prenosi Tanjug.

Prethodno, Đokoviću je oduzeta novčana nagrada od 250.000 dolara koju je zaradio ulaskom u osminu finala.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kaznanovak djokovic
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Da, uvek su krivi Srbi. Da je Novak tako pogodio vasu majku ili cerku, verovatno biste ga i tada branili, zar ne? Bilo je krajnje vreme da se sankcionise njegovo bahato i histericno ponasanje na terenu. Osim, ako mu kao Srbinu nije sve dozvoljeno.

  • Anonimni

    A PRVAK SVETA SRBIN ! Kud ces bolje kombinacije ZA SUJETU,LJUBOMORU ;MRZNJU .I BAS ZATO TREBA TENISERIMA JEDNA ORGANIZACIJA KOJA STITI NJIHOVE POJEDINACNE I UKUPNE INTERESE .I VI SRBOMRSCI ,BEZ MU“A ZACEPITE SRBIN MOJ SRBIN I JOS MNOGO MILIONA JE U PITANJU I KUSUJTE!

  • Tandaramandarabroc

    Sto nisu pokazali brzinu loptice imaju radere koje mere nonstop. Ta loptica nije imala brzinu da povredi bilo koga pa makar udarila nekog i u oko. Sve je deo namestaljke posto realno Nole nije imao bas jaku konkurenciju a u pitanju su i druge stvari nego ovim su potezom ukaljali sami svoj obraz u ocima ljubitelja tenisa. Nije svet blesav ljudima koje prate tenis je sve jasno koliko je sati politizovanje je sad preslo sa medicine na sport. Na sta su jadni spali. Neka im je na casti

  • Anonimni

    Glavni sudija Nemac, supervisor Švajcarac,nema bolje kombinacije