Drama u porodici Serene Vilijams: „Uništila me, uzela mi je sve, sada živi sa kriminalcem“

Prava drama se odigrava u najslavnijoj teniskoj porodici. Ričard Vilijams (75), otac slavnih teniserki Serene i Venus, poslao je vlastima Floride dokument u kom optužuje svoju sadašnju, 37 godina mlađu suprugu Lakeišu da ga je ostavila zbog čoveka kriminalne prošlosti, a da ga je i pritom opljačkala i uzela mu sve što je posedovao.

“Falsifikovala je moj potpis i prepisala kuću na svoje ime. Uzela je i automobile. Ispraznila mi je račun, a uzela je čak i oružje iz kuće. Živi sad s nekim likom koji ima kriminalnu prošlost, a koliko čujem, ima ozbiljnih problema s alkoholom“, tvrdi Vilijams, koji je 37 godina mlađu suprugu oženio pre sedam godina, a s njom ima i petogodišnjeg sina.

Ričard, koji se od majke Serene i Venus, razveo 2002. godine, sad tvrdi kako Lakeišin način života ugrožava njihovog sina. Suprotna strana odbacila je sve optužbe, pa je tako Lakeišin advokat izjavio kako su sve optužbe lažne.

“Da je to tako, to ćemo i dokazati na sudu. Ričard pokušava da izbegne alimentaciju i plaćanje zbog razvoda – rekao je advokat, a prenosi TMZ.

Serena Vilijams pre dva meseca objavila je da je trudna sa verenikom Aleksisom Oanianom, saosnivačem Redita i da uzima pauzu od tenisa, a prema soopstvenom priznanju, situacija u porodici je jako pogodila i njenu stariju sestru Venus.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ričard vilijamsSerena Vilijams
Komentari (0)
Dodaj komentar