Duško Tošić: Izvinite, naseo sam

Srpski fudbaler Duško Tošić izvinio se navijačima zbog nesmotrenog poteza u duelu sa Fenerbahčeom i kritikovao Robina Van Persija.

Tošić je isključen već u 41. minutu meča zbog udaranja napadača Fenera, koji je odlučio derbi golom u 72. minutu i izbacio šampiona iz takmičenja.

Samo nekoliko dana nakon što je produžio ugovor na dve sezone za 2,5 miliona evra, Tošić je napravio glupost nasrnuvši na Van Persija glavom, a iskusni Holanđanin je to znao da iskoristi te teartalnim padom samo olakšao posao sudiji.

„Izvinjavam se svim navijačima, svojim saigračima i žao mi je zbog svih zaposlenih u klubu. Bio je to potez koji sebi ne sme da dozvoli iskusan igrač poput mene. Bešiktaš mi je u srcu i izvinjavam se svima“, napisao je Tošić na Instagramu.

On se potom osvrnuo na ponašanje Holanđanina.

„Poštujem Van Persija i sve što je uradio u karijeri, bez sumnje je veliki igrač, ali ponašanje na terenu je bilo provokativno i iznenadio me je. Nadam se da ćete mi svi oprostiti i ja ću nastaviti da budem uz vas. Najveći Bešiktaš“, dodao je srpski reprezentativac, prenosi B92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Duško TošićRobin Van Persi
Komentari (0)
Dodaj komentar