Džejms iznerviran napustio konferenciju zbog katastrofalne greške saigrača (video)

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms otišao je s konferencije za medije iznerviran pitanjima o potezu Džej Ar Smita.

Smit je na četiri sekunde do kraja prve utakmice velikog finala NBA lige uhvatio ofanzivni skok posle promašaja Džordža Hila i onda umesto da postigne pobedonosne poene, neshvatljivo pobegao od koša.

Novinari su pretpostavili da Džej Ar u tom trenutku nije znao da je na semaforu 107:107 pa su Lebrona Džejmsa pitali na o toj situaciji na konferenciji za medije.

„Otkud ja to znam? Već su me pitali da li sam razgovarao sa njim posle tog poteza i rekao sam da nisam. Znam da je bilo nerešeno, gubili smo za jedan poen, Hil je pogodio prvo, dobili smo skok u napadu i mislio sam da smo potpuno svesni šta se dešava, tako sam ja video tu situaciju“, rekao je Džejms.

Klivlend Kavalirsi su posle spomenutog poteza Smita otišli u produžetak sa Voriorsima, a „Ratnici“ su poenima Grina, Livingstona i Tompsona overili pobedu 124:114 za 1-0 u seriji.

„Ne znam šta mu je bilo u glavi i nije mi jasno pitanje koje hoćete da postavite“, dodao je Džejms nakon čega je novinar pitao „Znate li da li je Džej Ar bio svestan rezultata“, posle čega je Džejms ustao i napustio konferenciju.

Naredni meč dve ekipe igraju 4. juna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

KlivlendLebron Džejmsnba
Komentari (0)
Dodaj komentar