Džikić: Mega tim sa najviše talenta u regiji

Trener košarkaša Partizana Aleksandar DŽikić rekao je danas da je Mega Leks veoma talentovana ekipa, ali da će njegov tim pokušati da dođe do pobede u Sremskoj Mitrovici.

„Mega ima svoj koncept rada, umnogome specifican. Ovo je njihova najtalentovanija ekipa od osnivanja i njihove visoke ambicije mogu biti iznenađujuće samo za neupućene i zlonamerne. Uloženo je puno vremena, energije i novca. I sada su ono što jesu, tim sa najviše talenta u regiji“, rekao je Džikić za sajt Partizana.

On je dodao da njegov tim ima negativan skor sa mladom ekipom Mege i pozvao navijače crno-belih da podrže tim u Mitrovici.

„Kod nas je situacija drugačija, a očekivanja bazirana na slavnoj i teško ponovljivoj prošlosti i rezultatima. Sa ovim protivnikom imamo negativan skor ove sezone i pokušaćemo da na njihovom terenu odigramo što bolje“, zaključio je DŽikić.

Košarkas Partizana Andrija Milutinović rekao je da na veliku agresivnost Mege treba odgovoriti dodatnom čvrstinom.

„Igramo protiv finaliste ABA lige i pobednika Kupa, koji se sa tri igrača značajno pojačao za srpsku ligu. Mega igra brzo i agresivno, a mi na to moramo da odgovorimo upornošću i čvrstinom“, poručio je Milutinović.

Raspored drugog kola Superlige Srbije:

Sreda: Konstantin – Borac (20 sati), Mega Leks – Partizan (21). Četvrtak: Tamiš – FMP (19), Crvena zvezda – Metalac (19).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aleksandar Džikićkošarkamega
Komentari (0)
Dodaj komentar