Englezi nisu imali milosti prema opremi Hrvata: „Kakvi su vam to dresovi“ (foto)

Fudbaleri hrvatske reprezenatcije na Svetskom prvenstvu nastupiće u izmenjenim dresovima, što nije naišlo na odobravanje mnogih.

Izgled nove garniture „kockastih“ posebno se nije dopao novinarima britanskog „Dejli Mejla“, koji su ga žestoko iskritikovali.

🇭🇷🆚🇸🇳🔥 Vatreni danas ponovno u akciji!

Gepostet von Hrvatski nogometni savez am Donnerstag, 7. Juni 2018

Ovaj dnevni list i nije baš oduševljen tradicionalnim kockastim dresovima naših komšija, dok je rezervna, druga oprema, koja je plavo-crne boje, malo bolje prošla.

Opreme su ocenjivane na skali od jedan do 10, pa je tako prvi dres Hrvata dobio jedva prolaznu ocenu, šest, dok je drugi dobio solidnu sedmicu.

U ovom rangiranju najbolje su prošli Francuzi i Peruanci, koji su ukupno dobili po 17 bodova za svoje garniture, dok je najlošije obučena ekipa Saudijske Arabije, koja je za svoja dva dresa dobila ukupnu ocenu sedam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalska reprezentacija hrvatskeMundijal
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Cim procita komentar…pogledaj na Google sve mi je jasno zivjela ta srednjevekovana kraljevina hrvatska… 😂😂😂 mogu misliti koliko ste obrazovani

  • Ja

    Miroslave polazi mi grob jednog hrvatskog kralja!

  • Anonimni

    Kako dobra fora,napisem knjigu iz istorije sa nekim svojim nepotvrdjenim informacijama i smatram da su svi ostali glupi jer ne uče iz bas te knjige

  • MIROSLAV

    Anonimni – Jako mi je zao,sto je tvoje znanje Istorije,tako mizerno.Pogledaj GUGL,ako meni ne verujes,ali Hrvatska je imala srednjevekovnu Kraljevinu,dvesta godina pre srpske Kraljevine.!!!

  • Anonimni

    Srednjevekovna kraljevina Hrvatska u istoriji nikad nije postojala, vec samo u masti Hrvata.

  • MIROSLAV

    Zoran Zemun – Nemoj nesto da tvrdis,sto nemas pojma.Sahovnicu nisu „izmislili“ Ustase. Sahovnica je deo srednjevekovnog Grba Kraljevine Hrvatske.To sto ti nisi ucio Istoriju,ne znaci da nije nesto bilo,ako je to tebi nepoznato.!

  • Zoran Zemun

    meni, kao i svakom Srbinu, je njihova sahovnica ogavna. U krajnjoj liniji to je ustaski simbol. Ali ne moze se reci da nisu imali maste i da su izmislili odlican dres-trend. Englezi mogu samo da cute. Ja bih zelelo da i nasa reprezentacija uzme neki prepoznatljiv dres a ne ovaj banalni, glupi crveni… Sa krstom na prsima i 4 ocila/4 C, na primer…