Enrike: Nema mnogo razloga da se slavi, izgubili smo kontrolu za pet minuta

DOHA – Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Enrike nije mogao da objasni šta se njegovom timu dogodilo u drugom poluvremenu meča protiv Japana na meču poslednjeg, trećeg kola grupe E na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Španija je poražena od Japana 2:1 iako je na poluvremenu vodila 1:0. Španija je osvojila drugo mesto u grupi E i u osmini finala SP će igrati protiv Maroka. Nemačka je u drugom meču grupe E pobedila Kostariku 4:2.

„U pet minuta smo izgubili kontrolu na svakom delu terena. Ušli smo u paniku. Nisam prepoznao svoj tim u tim trenucima, jer je Japan bio ekipa koja može mnogo toga da izgubi“, rekao je Enrike na konferenciji za novinare u Kataru.

Japan je osvojio prvo mesto na tabeli sa šest bodova, Španija je druga sa četiri, kolika ima Nemačka ali slabiju gol-razliku. Kostarika je poslednja sa tri boda. Nemačka i Kostarika su elimisane sa Mundijala.

„Prošli smo u osminu finala SP, ali nema drugog razloga zbog kojeg bismo slavili. Ispunili smo cilj, sada je samo to bitno“, istakao je Enrike.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar