ESPN: Agasi više nije trener Djokovića

Amerikanac Andre Agasi nije više trener srpskog tenisera Novaka Djokovića, preneo je danas I-Es-Pi-En (ESPN).

„Pokušao sam da pomognem Novaku iz najboljih namera. Ipak, previše često smo se slagali oko toga da se ne slaženo. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere“, rekao je Agasi za ESPN.

Djoković je saradnju sa Agasijem počeo na Rolan Garosu 2017. godine, a u septembru je najavio da će Amerikanac i ove godine biti deo njegovog tima.

Srpski teniser, koji je trenutno na 12. mestu na ATP listi, još se nije oglasio po ovom pitanju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nemam ništa protiv režima ishrane ali ipak mislim da je tvoj rećim previše rigorozan pa otud,po mišljenju mnogih tvojih fanova,i slaba kondicija i nemogućnost izdržavanja odigravanja meča do kraja. Zato, dragi naš Nole, vrati se, bar djelmično, načinu ishrane uobičajeno našem podneblju jer ti treba snaga i izdržljivost.Želimo ti sreću na povratku u rang koji zaslužuješ.

  • Nikola

    Dobri moj Nole, nemoze Ti pomoci bilo koji trener ako sam nevidis svoj problem. Resenje je u Tebi. Seti se Tvoje fizicke i mentalne snage od 2011. do 2015. Seti se da si napisao i knjigu o tome a mi poverovali pa je kupili. Na Tebi je da pocnes da zivis po tadasnjem rezimu ishrane i rada ili nam vracaj pare (ovo na kraju je naravno sala)!!!

  • Mile

    Njemu vise nije potreban trener. Vrhunski sportista i covek moze reci : Sto je bilo bilo je:….