Federer ga je pre 14 godina udario lopticom, još uvek čeka izvinjenje (video)

Vest o diskvalifikaciji Novaka Đokovića sa Ju-es opena uzburkala je teniski svet i podelila mišljenja. Tu vest prokomentarisao je i Hit Džejmison, koga je Federer na Australijan openu pre 14 godina pogodio lopticom i koji i dalje čeka izvinjenje Švajcarca.

Sve se, naime, odigralo 2006. godine kada je Federer na Otvorenom prvenstvu Australije lopticom pogodio tada dečaka Džejmisona, skupljača loptica kraj terena.

„Moraš da budeš spreman“, rekao je tada Federer dečaku, što je publika pozdravila aplauzom.

Hit Džejmison, sada uspešni preduzetnik u Australiji, uporedio je diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa aplauzima za Rodžera Federera i ukazao da on nije dobio izvinjenje od Švajcarca.

„Federer me je pogodio i rekao moraš da budeš spreman, posle čega se nasmešio. Bilo je to teških 14 godina Rodžere, da li je vreme za izvinjenje?“, napisao je na Tviteru Hit DŽejmison.

Podsetimo, Novak Đoković je diskvalifikovan pošto je tokom meča protiv Španca Pabla Karenjo-Buste, u kom je gubio 6-5 u gemovima, pogodio linijskog sudiju lopticom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Australijen opendecakRodžer Federerudarac
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sta je nema komentara-SRBI GDE STE KUKAVICE I POLTRONI,ZAVIDNICI I LJUBOMORCI ,MRZITELJI I ZAVIDNICI TUDJEM USPEHU.ZAR OVO NIJE ISTO KAO I SA NOLETOM RECITE???? Zasto ZAPADNJAK nije DISKVALIFIKOVAN ZATO STO U KRVI IMA MALO I MERKELINE ? I SVAKA CAST OVOM NOVINARU I UREDNIKU STO STAVISE OVDE OVAJ CLANAK.Jos je ostao NADAL I ON IMA PUTERA NA GLAVI.A i clanak gde goospodja liniski sudija SAMA IZJAVLJUJE DA SE LOSE KRECE KOD IZBEGAVANJA LOPTICA!GDE SU USPORENI SNIMCI ;JER TAJ SISTEM ZA TO I SLUZI??????