Federer otkrio da li je pozvan na svadbu Rafaela Nadala

Rodžer Federer otkrio je tokom konferencije za štampu da on i njegova supruga Mirka nisu pozvani na venčanje Rafaela Nadala, koje će biti održano 19. oktobra.

– Morate da shvatite da ne treba da verujete svemu što pročitate. Ja o tome ne znam ništa. A i već imam planove za vikend pre učešća na turniru u Bazelu – otkrio je Švajcarac.

Federer je i ranije govorio da mu je rivalstvo sa Rafom najznačajnije i da se obojica veoma poštuju jedan drugog, te da su pre izvesnog vremena zajedno odlučili da se vrate u Savet igrača.

Drugi i treći teniser sveta će 7. februara naredne godine u Kejptaunu odigrati humanitarni meč, što je posebno emotivno za Rodžera, koji će kroz svoju fondaciju prikupljati novac za ugroženu decu Južne Afrike, rodnu zemlju njegove majke.

Na toj egzibiciji neće odmeriti snage samo u singl meču, več će i u dublu igrati jedan protiv drugog. Švajcarcu će partner biti osnovač Majkrosofta, Bil Gejts, dok će sa Špancem u timu igrati poznati južnoafrički komičar i voditelj Trevor Noa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

federerNadal
Komentari (0)
Dodaj komentar