Federera pitali o Đokoviću i Nadalu, ali ovakav odgovor niko nije očekivao

Rodžer Federer uspešno je u Dubaiju započeo pohod na 100. titulu u karijeri, pobedom nad Filipom Kolšrajberom. Novinare je na pres konferenciji zanimalo i šta slavni Švajcarac ima da kaže o nedavnom finalu Australijan opena između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Naime, jedan novinar ga je pitao “da li misli da se u finalu Melburna dogodio iznenađujući rezultat, s obzirom na ubedljivu Novakovu pobedu od 6:3, 6:2, 6:3”.

– Ne mogu da odgovorim na to pitanje zato što… Ne, u stvari ne želim da odgovorim na to pitanje jer ću reći nešto loše. Možda ne nešto loše, ali pogrešno – izjavio je Federer.

Okupljenim novinarima delovalo je da Rodžer ne želi da kaže nešto što bi uznemirilo Nadala, ali govorio je i o nizu od tri Grend slem titule Đokovića.

– Nisam očekivao osvajanje tri Gren slema u seriji, ali kada je zdrav, od Novaka se očekuju velika dostignuća. Pre godinu dana nije bio 100 odsto spreman, tek se bio operisao. I ako bude ponovo uspeo da osvoji četiri zaredom to će biti impresivno – izjavio je 37-godišnji Švajcarac, koji se u narednom kolu turnira u Dubaiju sastaje sa Fernandom Verdaskom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicRodžer Federer
Komentari (0)
Dodaj komentar