Filmska priča: Reditelj odbranio Mesijev penal (video)

Golman Islanda Hanes Tor Haldorson, koji je odbranio penal Mesiju i sačuvao bod svojoj reprezentaciji, pre fudbala bavio se režijom.

https://www.youtube.com/watch?v=IcnlSTynDNM

Argentina je sastavljana od skupocenih fudbalskih zvezda, a procenjena vrednost najveće među njima, Lionela Mesija je 180 miliona evra. Cela reprezentacija Islanda vredi oko 78 miliona evra. Ali, novac u fudbalu ne znači mnogo. Srce je mnogo bitnije. A Islanđani ga imaju.

Najmanja zemlja koja učestvuje na Svetskom prvenstvu u Rusiji (ujedno i najmanja zemlja koja je ikada učestvovala na nekom svetskom prvenstvu) odolela je vicešampionu planete, a heroj Islanda je golman Hanes Tor Haldorson, koji je i proglašen za najboljeg igrača meča.

Haldorson je odbranio penal Lionelu Mesiju, a posle meča je objasnio da je „uradio domaći zadatak“ i da je „ušao Mesiju u glavu“, pogledavši mnogo penala koje je Argentinac izveo.

– Ostvarenje sna je odbraniti penal Mesiju, pogotovo što sam pomogao timu da osvojimo bod koji bi mogao da bude od velike važnosti za nas u pokušaju da prođemo u drugu fazu – priznao je 34-godišnji golman danskog Randersa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalska reprezentacija ArgentineislandLeo Mesi
Komentari (0)
Dodaj komentar