Fudbaler izbačen iz reprezentacije zbog ove proslave gola (video)

Ilija Nestorovski izbačen je iz reprezentacije Severne Makedonije zbog proslave pogotka na utakmici protiv Lihtenštajna (5:0).

Nestorovski, koji trenutno nastupa za Udineze, dao je gol za 5:0 iz penala, potrčao u kameru i krenuo da psuje.

„Izvinjavam se svima koji su mislili da su moje psovke upućene javnosti. Nisu javnosti, već određenim ljudima. Uradio sam to hladne glave. Za mene je Makedonija svetinja i makedonsku traku sam nosio i u Hrvatskoj i u Italiji. Svugde sam predstavljao Makedoniju najbolje što sam mogao. Ovo je bilo upućeno pojedincima“, rekao je Nestorovski za portal Ekipa.mk.

Navodno je psovao ljude  koji su pretili njemu i njegovoj porodici. Selektor reprezentacije Severne Makedonije Igor Angelovski odlučio je da izbaci napadača Udinezea i kapitena nacionalnog tima iz ekipe pred utakmicu s Nemačkom.

„Drago mi je što se izvinio javnosti i ponudio objašnjenje, ali takvo ponašanje jednog reprezentativca ne može proći nekažnjeno pa na njega ne računam za susret s Nemačkom“, rekao je Angelovski.

Ove sezone Nestorovski manje igra i postigao je dva pogotka u 20 nastupa za klub iz Udina. Za Makedoniju je dao devet golova u 42 nastupa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalerizbačenproslava golareprezentacijaSeverna Makedonija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • milan

    E moj Ilija nesmes da kazes istinu na lep ili vulgaran nacin.Ljudi udruzite se radi istine.