Fudbalerima pustili himnu s mobilnog, a onda je telefon zazvonio (video)

Neki stadioni u Africi imaju samo osnovne uslove pa se utakmici kvalifikacija za Afrički kup nacija odigranoj u nedelju između Libije i Južnoafričke Republike dogodila jedna potpuno bizarna situacija.

Utakmica se igrala u Sfaksu u Tunisu jer je FIFA još 2011. zbog građanskog rata zabranila međunarodne utakmice u Libiji. A na tom stadionu, ispostavilo se, nije tako jednostavno intonirati himne.

https://twitter.com/NoChill4D/status/1109863379676614662

Organizatori su tako odlučili da himne puste s mobilnog telefona priključenog na razglas, ali je usred južnoafričke himne telefon počeo da zvoni, odnosno vibrira, što se itekako dobro čulo.

Zapravo, s razglasa se čulo svašta, od vibracija, preko muka, pa taktova nekog urbanog hita, sve do zvukova negodovanja koje je valjda proizvodila osoba koja je rukovala spornim telefonom, prenosi Index.

Južnoafrikanci se nisu naljutili ni uvredili, ali su na terenu pokazali domaćinima šta misle o njima tako što su ih pobedili sa 2:1, a Libijci su ostali bez plasmana na kontinentalnu smotru, koja se ove godine igra u letnjim mesecima umesto u januaru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalhimnajuzna afrikamobilni
Komentari (0)
Dodaj komentar