Genijalna najava pred meč Srbija – Španija: Jokić postao Đoković (foto)

Košarkaške reprezentacije Srbije i Španije danas očekuje važna utakmica i borba za prvu poziciju u grupi J, koja donosi lakši raspored u četvrtfinalu.

Meč koji će biti derbi dana na Svetskom prvenstvu u Kini izaziva veliku pažnju i „preko bare“.

Tim Nagetsa iz Denvera, za koji nastupa naš centar Nikola Jokić, ali i krilo Španije Huančo Ernangomez, utakmicu „orlova“ i „furije“ najavio je na originalan način.

Ono što je glavna asocijacija na Španiju i Srbiju za njih, a verovatno i za ceo svet, jeste teniski klasik između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Oni sutra neće na teren, ali hoće Ernangomez i Jokić.

Odmah posle pobede nad Italijom, Ernangomez je „prozvao“ svog saigrača iz Denvera, i to na srpskom jeziku.

Nema sumnje, očekuje nas žestok duel, a nadamo se da će Jokić iz njega izaći kao pobednik.

Utakmica drugog kola J grupe Španija ― Srbija igra se 8. septembra od 14 časova i 30 minuta, a moći ćete da je pratite na Sputnjiku iz minuta u minut.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

DenverNikola Jokić
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Mare

    Jokić je u prvoj postavi fenomenalne NBA lige. Ernangomez je treća rezerva Nagetsa (Jokić, Milsap, Haris, Barton, Marej) koji je uglavnom gledao Jokića sa klupe, a ovde će biti obratno, gde je on zvezda prve postave Španaca, dok će ga Jokić gledati sa klupe našeg velikog stratega. To je onaj isti koji je držao na klupi naše divove Marjanovića I Kuzmića pa smo izgubili protiv niskih Slovenaca prvenstvo Evrope.