Gomeš: Poštujemo protivnika, biće teška utakmica protiv Šerifa

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je danas da poštuje ekipu Šerifa, ali veruje u prolaz „crno-belih“ u osminu finala Lige konferencija.

Partizan je u četvrtak pobedio u gostima ekipu Šerifa 1:0 u prvom meču 1/16 finala Lige konferencija. Revanš meč je na programu u četvrtak u 18.45 sati na stadionu u Humskoj.

„Hajde da nastavimo niz, ali pre svega timskom igrom da ispoštujemo sve zadatke koje će nam šef dati posle video analize. Koliko sam upoznat, ovo je tek treća pobeda srpskih klubova na evropskim gostovanjima u prolećnom delu od 1992. godine i sva tri puta to je bio Partizan. Poštujemo protivnika, biće teška utakmica, ali se nadamo da će naši navijači doći na stadion da još jednom zajedno ispišemo istoriju. Potrebni ste nam, vaša energija naša su krila“, rekao je Gomeš, prenosi zvanični sajt Partizana.

„Crno-beli“ su juče savladali Spartak 2:1 u utakmici 22. kola Superlige Srbije. Strelac oba gola za Partizan bio je Rikardo Gomeš.

„Naravno da brojke prijaju, one su motiv za svakog napadača, ali je najveći motiv ipak pobeda mog tima. Nije uvek lako, dese se oscilacije, ali našu želju, veru i ljubav prema klubu niko ne sme i ne može da ospori. Kako je šef Gordan Petrić posle utakmice rekao, a ja ću ublažiti – nismo se predali, za one koji su pomislili da jesmo“, istakao je napadač Partizana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar