Haos u Pioniru: Košarkaši „Budućnosti“ napadnuti, meč kasni (video)

Košarkaši Budućnosti gađani su petardama i tvrdim predmetima sa tribina odmah po ulasku kompletnog tima na zagrevanje pre meča protiv Crvene zvezde u Beogradu za titulu ABA lige, zbog čega su morali da se vrate u svlačionicu.

Čim su gosti kročili na parket poletela je „kiša“ predmeta sa svih strana i čak nekoliko navijača je uletelo u teren da se obračuna, ali je brzo reagovalo obezbeđenje.

Takođe, čulo se skandiranje „Šiptari, šiptari“ i „Ubij šiptara“.

Sigurno je da će meč, koji je trebalo da počne u 19 sati, da kasni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hala pionirKK BudućnostKK Crvena Zvezda
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • MIMMY

    Bratski crnogorci? Bili nekad. Sad su u manjini i većina jesu muslimani i špitari. A gospoda iz BG su definitivno najgora. Počeli su da razvaljuju sve redom po selima u Vojvodini . A kao neka gospoda iz Bg-a. Blago nama s takvim divljacima a znaju za nas da kažu da smo seljačine. Makar smo kulturniji od njih .

  • milovan

    Treba ih zakljucati u halu i dok se ne ispricaju za fasisticko ponasanje u Podgorici nebi ih trebali pustiti kuci.Bagru crnogorsku. A onda svakome udariti nogom u dupe i zabraniti dozivotno ulazak u Srbiji.

  • FILIP

    Sta da kazem,osim da me je sramota sto sam pravi beogradjanin,koji se stidi svoga grada i svojih sugradjana. Ovako docekati kosarkase nase bratske Crne Gore,zasluzuje ne osudu,nego pravi prezir.Ko su ti koji su naselil nas lepi beli grad Beograd.Ko su ti huligani,koji celu jednu naciju koja je uvek imala sportski duh,tako bruka pred celom svetskom sportskom javnoscu.Kada ce i da li ce ikada,organizatori velikih sportskih manifestacija u beogradu, smoci znanja i snage,da ujude tr „navijace“,koji su izgleda zeljni ne sporta i normalnog ponasanja,pre zeljni krvi i fizickog razracunavanja,jer za njih su svi strani sportisti,koji dolaze u beograd,neprijatelji,sa kojima se treba razracunati.Dokle ce ovako „ratno“stanje,vladati na beogradskim sportskim stadionima.???

    • milovan

      Bratski crnogorci.???!!! Pa toje bagra gora od Talibana i Hrvata i plus siptara.