Hrvate čeka pakao Kijeva, Ševčenko poručuje: Nećete nas pobediti!

Fudbaleri Hrvatske napravili su sebi pakao od života u grupnoj fazi kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Šokantan remi protiv Finaca i primljen gol u 95. minutu meča u Rijeci zakomplikovali su im situaciju u grupi.

Do Finske bili su prvi u grupi, a onda su došli samo do remija dok je Island u isti mah počistio Tursku na njihovom terenu i sutra dočekuje slabašnu tzv. državu Kosovo.

Island će 99 odsto direktno u Rusiju na SP a Hrvatska?

Jedna od, po imenima najjačih reprezentacija sveta mora na noge Ukrajincima koje s klupe predvodi legendarni Andrej Ševčenko.

Ukrajinci moraju da igraju na pobedu, samo tako mogu do baraža, a Hrvatima je i remi dovoljan. S druge strane, šta god da urade ove dve ekipe, ništa im ne garantuje plasman i u baraž jer kao najgora drugoplasirana ekipa u grupnoj fazi mogu ostati uskraćeni i za to.

Hrvati su tokom vikenda smenili selektora Čačića i doveli Zlatka Dalića. Ševčenka ništa od toga ne interesuje već samo pobeda na rasprodatom stadionu u Kijevu.

„Jako poštujem Hrvatsku, radi se o snažnoj ekipi. Situacija u grupi nije idealna ni za nas, niti za njih. Ukrajina je spremna za pravu utakmicu i dobar fudbal. Idemo na pobedu. Očekujem veliku pomoć naših navijača. Verujem da će teren uprkos najavljenoj kiši biti u dobrom stanju“, rekao je legendarni Ševa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Andrej Ševčenkofudbalska reprezentacija hrvatske
Komentari (0)
Dodaj komentar