Hrvatski mediji ŠOKIRANI Zvezdinim podvigom protiv Juga!

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su dubrovački Jug sa 11:10 u devetom kolu Regionalne lige i priredili pravu senzaciju u ovom takmičenju, prenosi Blic.

Zbog toga su i hrvatski mediji ostali zatečeni, ističu da je „moćni prvak hrvatske i jedna od najjačih ekipa sveta doživela nezamisliv poraz“.

– Crvena zvezda je klub po kvalitetu iz donjeg dela tabele, pobedila je istu onu ekipu koja je u Ligi šampiona ima šest pobeda iz isto toliko mečeva. Kvota na pobedu Zvezde bila je čak 22, a kod „Jugaša“ izostao je samo Maro Joković – ističe se u tekstu „Jutarnjeg“.

Uz to, navodi se da su crveno-beli poslednji put bili bolji od Juga u finalu elitnog kontinentalnog takmičenja 2013. godine, kada je Zvezda sa Prlainovićem, Pijetlovićem, Šefikom i drugim majstorima igre u bazenu osvojila Ligu šampiona.

– Ovogodišnja Regionalna liga ne ide im od ruke. Porazi od Mladosti, pa nerešen rezultat s Jadranom iz Splita još nekako može i da se shvati jer se radi o klubovima Lige šampiona, ali… izgubiti od Crvene zvezde!? – navode mediji u Hrvatskoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Crvena Zvezdavaterpolo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • popov branislav

    svi imaju pravo da misle,,da pisu,,ali se rezultati jedino zapisuju!!nebitno ciji,,nebitno je ni ko pise..ni sta pise..