Igrač u šoku: Navijači Vojvodine nasrnuli na Trujića, davili ga i udarili pesnicom u glavu

Navijači Vojvodine fizički su nasrnuli na fudbalera novosadskog tima Nikolu Trujića u svlačionici posle eliminacije od Ružomberoka u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, prenosi Dnevnik.

Desetak pristalica Vojvodine, odmah posle poraza od Ružomberoka 2:0 u Slovačkoj, ušlo je u svlačionicu, a jedan od njih je uhvatio za vrat i počeo da gura Trujića.

„Optužio me je da sam se raspravljao sa navijačima, iako nikom ni reč na terenu nisam rekao. Potom me je drugi od njih udario pesnicom u glavu. Tom prilikom mi je rečeno da navijači više neće da me trpe u timu, da više neću igrati, da se na tome neće završiti i da ću „videti po povratku u Novi Sad“. To što se dogodilo je prava katastrofa, u šoku sam i dalje“, rekao je Trujić, a prenosi Dnevnik.

Trujić je poručio da više nije fudbaler Vojvodine i da će podneti tužbu protiv kluba i napadača.

„Pokupio sam stvari i vraćam se u Beograd. Razmišljam da preko UEFA tužim i FK Ružomberok zbog ulaska u svlačionicu lica kojima tamo nikako nije bilo mesto. Ovakve stvari nisu prihvatljive da se dese ni u svakodnevnom životu, a kamoli na međunarodnoj fudbalskoj utakmici. Ne nameravam više da nosim dres novosadskog kluba, nema nikakvih prepreka da dobijem čiste papire i potražim novu sredinu, a i to ću, bude li zatrebalo, tražiti uz posredovanje UEFA“, naveo je Trujić.

Vojvodina se, nakon novosadskih 2:1, porazom u Slovačkoj oprostila od takmičenja u Evropi ove sezone.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nikola TrujićVojvodija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • milan

    Truicu ono sto si ti uradio je zlocin.Ne samo autogol.Ti decko ocigledno nemas nista zajednicko sa fudbalom. Navijacima Vojvodine ih da vas je vise takvih pa da isto uradite Vucicu gde bi nam bio kraj. Tako se postupa sa igracima mazama onima koji se ne bore nego se vuku na terenu.Mada nisu oni krivi.Krivi su oni koji su ih doveli.