Iliev najavljuje spektakularan nastavak sezone

Sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev rekao je danas da očekuje da će crno-beli imati „spektakularan“ prolećni deo sezone u Super ligi Srbije.

„Možemo da obećamo vrhunska pojačanja, nekoliko bombi prelaznog roka, vrhunskog trenera i vrhunski fudbal od proleća. Mnogo navijača, spektakl kakav Partizan zaslužuje. Bićete oduševljeni“, rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas prva pojačanja u zimskom prelaznom roku – golmana Bojana Šaranova i štopera Marka Jovanovića.

„Tim se pravi od golmana i kad se saopštava tim počinje se od golmana. Tako smo i mi krenuli. Vrlo brzo ćete čuti i nova imena, uveren sam da ćete biti i iznenadjeni“, rekao je Iliev.

„Mi tražimo igrače koji će se uklopiti u našu filozofiju. Ja sam pre 20 godina došao u klub i za to vreme sam naučio kakav je profil igrača potreban…Biće pojačanja, to znači da će biti i odlazaka iz kluba“, dodao je sportski direktor Partizana.

Novinare je zanimalo i da li ima ponuda za neke igrače Partizana.

„Nemamo ponudu ni za jednog igrača. Bilo je razgovora, ali konkretna ponuda u klub nije stigla. Za neke igrače smo odbili i razgovor o prodaji“, naveo je Iliev.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar