Incidenti na utakmici-albanski navijači provocirali

BREŠA – Prijateljska fudbalska utakmica između Vojvodine i Breše u istoimenom italijanskom gradu, prekinuta je u 52. minutu pri vođstvu domacina sa 2:1, a meč su obeležili incidenti izazvani provokacijama sa albanskim zastavama, prenose mediji.

U prvom poluvremenu je prekid trajao 10 minuta jer je trener Nenad Lalatović povukao igrače sa terena, da bi se u drugom delu igre desio još ozbiljniji incident.

Nepoznati navijači su sa albanskim zastavama provocirali kroz žičanu ogradu, a u jednom momentu su srpski navijači sa suprotne tribine odlučili da im je dosta! Krenuli su u trk ka tim navijacima sa namerom da se obračunaju, a nevolja je u tome što je to značilo da trče preko čitavog terena, prenosi Blic.

Lalatović je isključen u prvom poluvremenu, ali je pribrano reagovao i sprečio veći incident jer je uspeo da udalji navijače.

Nakon svega je odluceno da je bolje da se utakmica više ne igra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • VUKASIN

    Da li cemo ikada docekati,da se navijaci srpskih fudbalskih klubova,konacno uljude.Svi mi kultivisani gradjani ove zemlje srbije,stidimo se tih divljaka,koji samo brukaju ovu nasu zemlju.“Navijaci“ Crvene Zvezde“,dobili su trajan predikat „vandali“.Svidjalo se to nama ili ne,ali nas imidz u svetu,nije ni malo laskav.A ko je za takvo misljenje „zasluzan“.Zapravo ti isti „navijaci“,koje veliki klubovi vode u inostranstvo,da tamo urlicu na tribinama,i posle svi mi, ni krivi ni duzni,dobijamo epitet „divlji“ srbi.!