Isplivali detalji Nadalove svadbe: Otkriveni datum i mesto venčanja (foto)

Rafael Nadal uskoro će stati na ludi kamen sa dugogodišnjom devojkom Marijom Franciscom Pereljo, a venčanje se priprema u strogoj tajnosti.

Međutim, u javnosti su ipak otkriveni neki detalji ceremonije. Kako prenosi Ultima Hora, venčanje će se održati 19. oktobra 2019. godine pred oko 500 zvanica, među kojima će biti i kralj Huan Karlos, sa kojim je Nadal veoma blizak.

Osvajač 18 Grend Slem titula venčaće se sa 31–godišnjom koja je i direktorka Nadalove humanitarne organizacije u La Fortalesi, u zalicvu Poleska, pored Majorke. Ovo luksuzno imanje od 87.000 kvadratnih metara poseduje brojne bašte, bazene, privatne vile i heliport.

Nagađa se da će. pored kralja Huana Karlosa, venčanju prisustvovati i brojna rodbina i prijatelji para, među kojima su i neki vrhunski sportisti, poput Pau Gasola, Fernanda Verdaska i Felicijana Lopeza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Rafael Nadalvenčanje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Veliki sampion

  • Bojan

    Rafa , zelimo ti puno srece i dobar i srecan brak. Ti si veliki sampion i veliki i fer sportista. Osvojio si nasa srca svojom ociglednom dobrotom. Licno , ja te volim koliko i Novaka. Zelim ti puno puno srece veliki Rafa, i voleo bi jednom i da posetis Srbiju.

  • bambi

    Moram priznati da je Nadalova devojka stvarno iskonske lepote, nenapadna, diskretna, skromna, ne istice se ali je opet svojom pojavom u fokusu. Doista fina devojka i stvarno kada covek sa distance pogleda, odskace od svih danas primitivnih pojava koje smo u prilici da vidimo pocev od sponzorusa, starleta, influenserki, blogovki, kolumnki, pevaljki, ajfonki, kerovki, tattoovki, streberki, alkosa, prostitutki, kalasturi, mandovki, klosarki, intravenki, narkosa, modelsica, kreatorki, piarovki i svih ostalih parazitskih pojava u drustvu.