Ivana jednom porukom šokirala navijače pred povratak u Srbiju (foto)

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović teško je proživela poslednja 2 dana nakon neviđenog peha na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Umesto da slavi zlatnu medalju koja joj je objektivno pripadala, pošto je u poslednjoj seriji imala let dalji od 7,02 pobednice Britni Ris, ona je voljom sudbine ipak završila na 4. mestu.

Zahvaljujući broju na leđima koji se otkinuo prilikom pada u pesak, zbog čega joj je skraćena distanca koju je prešla, Ivana je bacila u depresiju i sebe ali i brojne navijače u Srbiji koji do danas nisu došli k sebi.

Međutim, Ivana se podigla. Kao prava šampionka.

Jednom porukom na Instagramu pokazala je ko je i od čega je „napravljena“.

„Život je dobar. Život je prelep. Postoji mnogo razloga za osmeh na licu“.

Ovako pozitivnu i toplu poruku verovatno niko nije očekivao. Još jedna potvrda koliko je Ivana velika i u porazu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ivana Španović
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Pun mi je „kofer“,tih prica,kako nas Srbe svi mrze.Tu ogavnu floskulu,ganjao je Slobodan milosevic,kako bi pomocu nje, opravdavao sve svoje svinjarije,koje je radio,diljem one Jugoslavije.Niko nas ne mrzi.Samo,mi moramo da naucimo, da MI,nikoga ne mrzimo.A kako se mladi narastaji stalno truju,tim antagonizmom,prema svakoj drugoj nacionalnosti, koja nije srpska,to ce bogami,tesko ici,u pozitivnom smeru!!!

  • David

    Ona je nasa pobednica, i sami znamo da je cista namestaljka 😉

    • mmm

      ajde dosta više sa tom miloševićkom erom lupetanja o tome da nas svet mrzi nego lepo prst na čelo ovo pravilo nije se pojavilo zbog Ivane nego važi od pamtiveka !!!!Fušeraj srbendovski u belom svetu ne važi.

  • Miša

    Veoma jaka i stabilna osoba.Mi znamo sta ona moze i ona je toga svesna.Junacko srce.Samo napred Ivana ima vremena,pokazaces ti ko je „Carica“u skoku u dalj