Ivanišević o Đokoviću i Ančiću: „Nadam se da Novak zna šta radi“

Goran Ivanišević i Mario Ančić zajedno su igrali za Hrvatsku u vreme njenog najvećeg uspeha, osvajanja Dejvis Kupa. Desetak godina kasnije Goran je bivši trener nekoliko igrača sa ATP liste, a Mario Ančić upravo se vratio u profesionalni tenis, samo kako bi pomogao Novaku Đokoviću u pripremama za Vimbldon.

Goran Ivanišević je prokomentarisao neobičnu saradnju donedavno najboljeg tenisera sveta i nekad najboljeg juniora koji je svojevremeno držao sedmo mesto na ATP listi.

„Ne znam stvarno otkuda Ančić kao trener, to morate da pitate Novaka. Mario se sklonio od tenisa, više je u pravno-bankarskom svetu i u tom smislu je iznenađenje. U teniskom smislu uopšte nije iznenađenje. Zna se ko je Mario Ančić, šta je bio i koliko zna o tenisu“, rekao je Ivanišević za B92.

Osim Ančića, uz Đokovića je i dalje Andre Agasi.

„Novak je složio tim koji njemu odgovara. Zna se ko je Andre Agasi, o njemu ne treba trošiti reči i poznato je šta može da donese tenisu. On je jedan od mojih najdražih igrača ikada. Nadam se da Novak zna šta radi i da će doći tamo gde je bio pre – na prvo mesto“.

Osvrnuo se i na favorite: „Marej i Đoković su po formi na trećem i četvrtom mestu, iza Federera i Nadala. Oni su, po mom mišljenju, prvi favoriti. Nakon njih sledi Marin Čilić. Ako bude miran u glavi, može da napravi puno na Vimbldonu. Ovo je možda i najneizvesniji Vimbldon do sada“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

goran ivaniševićnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar