Jelena Đoković pobesnela zbog komentara o Novaku: „Da li je ovo realno?“

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i zvanično će propustiti masters u Montrealu, potvrdili su organizatori turnira, a preneli kanadski mediji.

Đoković ne može da se takmiči u Kanadi, koja ima ista pravila kao i SAD, a prema kojima nevakcinisanim stranim državljanima nije dozvoljeno da uđu u zemlju.

Srpski teniser čekao do poslednjeg trenutka šansu da se u Kanadi promene pravila i da se omogući ulazak nevakcinisanim licima, kada se to nije desilo, odlučio je da se povuče sa turnira kako ne bi dobio sankciju ATP.

Ovaj njegov potez je izazvao lavinu reakciju na društvenim mrežama, možda zato što su svi očekivali da srpski teniser prosto odustane od ostatka sezone i da ne gaji nadu da će se takmičiti…

Jedan teniski portal objavio je vest „Asošijejted presa“ da se Đoković povukao sa turnira u Montrealu, a usledio je odgovor teniskog magazina „Reket.“

„Ne znam zašto ovaj tip nastavlja da se prijavljuje za turnire nadajući se da će promeniti pravila samo za njega“, stajalo je u objavi.

Nije prošlo dugo, a oglasila se i Jelena Đoković, supruga osvajača 21. grend slem titule, kratkom i jasnom porukom.

„Da li je ovo realno/stvarno, međunarodni teniski magazin? Vau“, napisala je Jelena i tagovala i ATP tur, ali i Nikolu Arzanija koji radi kao PR ATP-ja.

Ipak i pozadina priče je zanimljiva jer je glavni i odgovorni urednik magazina Ben Rotenberg, američki novinar koji je često ulazio u razne polemike sa Đokovićima i pronalazio skandale i tamo gde ih objektivno nije bilo, prenosi Nova.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jelena djokovićnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar