Jevtović: Najbitnije je da Partizan podiže nivo igre

BEOGRAD, 24. jula 2015. (Beta) – Fudbaler Partizana Marko Jevtović rekao je danas da zadovoljan svojim igrama na početku sezone, ali da očekuje još bolje partije u dresu crno-belih.

„Uvek moze bolje, težim da tako i bude. U Partizanu sam nešto više od mesec dana, takmičenja su tek startovala i mislim da se dobro navikavam na velike obaveze“, rekao je Jevtović Radiju sto plus.

On je ovog leta stigao u Partizan iz Novog Pazara i odigrao je svaki od 270 minuta u prethodne tri utakmice, protiv Dile Gori u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Metalca u domaćem prvenstvu.

„Zadovoljan sam startom, dobili smo sve tri utakmice, a najbitnije je da postepeno podižemo nivo igre. U mečevima protiv Dile Gori pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa i zasluženo smo prošli dalje“, kazao je Jevtović.

Partizan će sutra od 19 časova biti domaćin Jagodini u drugom kolu Super lige Srbije, a četiri dana kasnije sledi prva utakmica sa Steauom iz Bukurešta, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona.

„Idemo korak po korak. U subotu dočekujemo Jagodinu, znamo klupske ciljeve i svesni smo da svaku utakmicu moramo odigrati maksimalno ozbiljno. Tek nakon Jagodine možemo da razmišljamo o prvaku Rumunije“, istakao je Jevtović.

Ovaj igrač sredine terena, koji je danas napunio 22 godine, priznaje da bi plasmanom Partizana u Ligu šampiona ispunio svoj dečački san.

„Bilo bi sjajno, ali o tom potom, posle Jagodine. Steaua je veliki izazov za sve nas, ali ne bismo se takmičili da ne verujemo u pobedu. Daćemo sve od sebe da iz tog dvomeča izađemo kao pobednici“, rekao je Jevtović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar