Jović postigao toliko željeni prvi gol u Realu, VAR ga odmah poništio (foto, video)

Strahovit pritisak koji je mladi napadač Luka Jović osećao otkako je letos uz odštetu od 60 miliona evra došao iz Ajntrahta u Real, nestao je u 58. minutu utakmice s Osasunom u šestom kolu La Lige.

Ovaj 21-godišnjak nedavno je postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, a samo dva meseca kasnije već je počelo da se piše da se nije snašao u Realu i da Zidan želi da ga pošalje na pozajmicu.

Početak sezone takođe mu nije podigao samopouzdanje jer je u prvih šest utakmica samo jednom bio prvotimac, a mrvice koje je dobio na terenu nisu mu dopustile da postigne gol.

I onda ga je u drugom poluvremenu druge utakmice koju je igrao od početka poslužio Lukas, a Jović je levicom pogodio donji ugao. Burno je proslavio toliko željeni gol okružen suigračima, Bernabeu mu je aplaudirao i sve je izgledalo sjajno.

Jer Luka je konačno zabio svoj prvi gol za Real, ali i postao prvi srpski fudbaler koji je poentirao za najveći klub u La Ligi nakon Milana Jankovića u oktobru 1987. godine.

Ali onda je sudija Lahoz na instrukciju iz VAR sobe poništio gol zbog ofsajda. Ako ga je i bilo, radilo se bukvalno o milimetrima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Luka JovićReal MadridVAR
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Bla

    Ajde ne k… zašta si ti talentovan?? U kojoj oblasti si ti nešto postigao? On je mlad, tek je stigao u REAL MADRID.

  • milan

    Dace gol kad i moja pokojna baba. Netalentovan. Nazalost takvi igraju za nasu reprezentaciju.Zato smo tu gde jesmo na dnu svetskog fudbala.Ali pored Krstajica i sad Tumbakovica verovatno ce i moja pokojna baka moci da konkurise za mesto centarfora.