Juventus pobedio Atalantu, poraz Milana

Fudbaleri Juventusa pobedili su danas na gostujućem terenu u Bergamu Atalantu sa 2:0, u utakmici 28. kola italijanskog prvenstva i stekli tri boda prednosti nad drugoplasiranim Napolijem.

Juventus je poveo u 24. minutu golom Andree Barzaljija, a pobedu je obezbedio Mario Lemina u 86. minutu.

Crno-beli su ostvarili 20. prvenstvenu pobedu i imaju 64 boda, tri više od drugoplasiranog Napolija. Atalanta je pretrpela 12. poraz i zauzima 15. mesto na tabeli sa 30 bodova, a nalazi se na četiri boda manje od zone ispadanja.

Fudbaleri Sasuola pobedili su na svom terenu Milan sa 2:0 i ostvarili treću uzastopnu pobedu. Alfred Dankan doneo je vodjstvo Sasuolu u 27. minutu, a konačan rezultat postavio je Nikola Sansone u 72. minutu.

Sasuolo je u poslednjih pet utakmica bez poraza i zauzima sedmo mesto na tabeli sa 44 boda. Ekipa Siniše Mihajlovića je prekinula niz od devet utakmica bez poraza u prvenstvu i nalazi se na šestom mestu na tabeli sa 47 bodova. „Roso-neri“ imaju bod manje od gradskog rivala Intera na petom mestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Fudbaleri Frozinonea pobedili su kao domaćini Udineze sa 2:0 i ostali u igri za opstankom u ligi. Golove su postgli Danijel Ćofani u 12. minutu i Leonardo Blanšard u 60. minutu.

Frozinone je ostvario sedmu prvenstvenu pobedu i nalazi se na 18. mestu na tabeli sa 26 bodova i ima bod manje od Palerma koji je prvi iznad crte. Udineze je 16. na tabeli sa četiri boda više.

Djenova je pobedila Empoli sa 1:0, Torino i Lacio odigrali su 1:1, a bez golova završena je utakmica Bolonje i Karpija.

Inter i Palermo igraju večeras od 20.45.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar