Kao u najboljim danima: Đoković uspešno počeo u Madridu, pobeda nad Nišikorijem

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo nastup na Mastersu u Madridu pobedom nad Keijem Nišikorijem u prvom kolu – 7:5, 6:4, prenose sportski mediji

Srpski teniser se u narednom kolu u dvorani koja se zove Magična kuća sastaje sa boljim iz meča Karl Edmund – Danijel Medvedev.

Tokom celog meča Novak je delovao daleko bolje nego ranije. Bio je raspoložen, gestikulirao je vrištao, na momente se i nervirao, baš kao u danima kada je harao turnirima. Koliko je Đoković bio raspoložen najbolje ilustruje reakcija sa kraja prvog seta. Ritern i vrisak razgalili su sve u publici.

U drugom setu Novak je pogađao linije, dobro se kretao i delovao značajno spremnije u odnosu na period pre nekoliko sedmica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

madridNišikorinovak
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • FILIP

    Ne treba se zanositi pobedom u prvom kolu.Djokovic ce ispasti ili u drugom,ili trecem kolu.To je neminovno,jer on nema vise kondicije za duza takmicenja.Svi koji zele dobro Djokovicu,savetuju ga da se povuce iz aktivnog bavljenja tenisom,jer nema ni snage ni motivacije,za dalja isuvis enaporna takmicenja.!

  • Anonimni

    BRAVO NOLE !!!