Kao u stara vremena: Federer i Nadal za titulu u Majamiju

Švajcarski teniser Rodžer Federer i Španac Rafael Nadal boriće se sutra za titulu u finalu mastersa u Majamiju.

Federeru je pripao taj-brejk triler protiv Austrijanca Nika Kirjosa 7:6 (9:7), 6:7 (7:9), 7:6 (7:5) i tako došao do meč sa Nadalom, koji je juče eliminisao Italijana Fabija Fonjinija.

Duel Federera i Nadala biće repriza finala iz Majamija 2005. godine, kada je slavio Španac 2:6, 6:7 (4:7), 7:6 (7:5), 6:3, 6:1.

Do sada su se ukupno sastali 36 puta, a Nadal ima prednost 23:13.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

federermajamiNadal
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branko Ristic

    Lepo je strane Borisa Bekera,sto je na tviteru,poslao poruku,Novaku djokovicu,da se vrati na teren.Ali,ono sto je ocigledno,to je,da je N.Djovovic u jednoj malo dubljoj,psihickoj krizi.Djokovic posle poraza od tenisera,koji suzaista suvise ispod njega,na rejting listi,doziveo jednu vrstu psihickog soka.Novak se ocigledno plasi,da ce prvom prilikom,kada se pojavi na nekom velikom turniru,doziveti ponovni fijasko,sa nekim aut sajderom. To je veoma ozbiljan sindrom,koji se ne leci sedenjem kod kuce,i otsustvovanjem sa daljih velikih takmicenja.Djokovicu je potrebna pomoc, nekog vrsnog psihologa,i podrska stampanih medija.Ili to,ili kao druga solucija,da se casno povuce,i izda saopstenje,da je zavrsio tenisku karijeru,kao Ana Ivanovic.Svako drugo „resenje“,pretstavlja obicno zavaravanje samog sebe.