Kirjos aplaudirao greškama Đokovića, ali Novak nije pao na njegove provokacije (video)

Novak Đoković nije pao na novu provokaciju Nika Kirjosa, koji je prisutvovao dubl meču Srbije protiv Francuske. Autralijancu je, kako je kasnije priznao, bilo „veoma zabavno“ na tribinama, i dopalo mu se to što na ATP Kupu „igraju tako poznati igrači“.

Već mnogo puta do sada Kirjos je pokazao da nije veliki obožavalac osvajača 16 Gren slemova, a ostaju upamćene njegove izjave da se „ježi“ od načina na koji Novak proslavlja pobedu, kao i da Srbina ima „bolesnu opsesiju da ga vi vole“.

Bacao je Nik do sada mnogo mamaca, ali Đoković nije zagrizao nijednom. Ovog puta pao je još niže kada je sa prijateljima došao na meč Francuza i Srba, a sve vreme je navijao za protivnike Đokovića i Troickog.

Posle meča, navijači srpskog tima napali su 24-godišnjeg Kirjosa, ali je on insistirao da se sa prijateljima „samo zabavljao“.

I Đokovića su posle pobede pitali da prokomentariše ovaj nevakidašnji potez Kirjosa, a na pitanje novinara da li ga je razočaralo ponašanje mlađeg kolege.

– Da budem iskren, nisam ga ni video na tribinama, ali sam posle video snimke na društvenim mrežama. Znam da je dobar prijatelj Gaela Monfisa i celog francuskog tima, tako da je to ok… – objasnio je drugi teniser sveta i dodao:

– Mislim da je zabavno da on ili drugi igrači dolaze, da i drugi poznati teniseri na terenima gledaju druge timove i mečeve. To privlači mnogo pažnje i donosi uzbuđenje publici na tribinama i gledaocima kraj malih ekrana – smatra Đoković, koji je na kraju dodao: „Kirjos svakako zna kako da se zabavlja i kako da privuče pažnju“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ĐokovićKirjosnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar