Kirjos konačno otvorio dušu: priznao šta ga muči (foto, video)

Australijski teniser Nik Kirjos konačno je priznao šta se zapravo sa njim dešava i šokirao planetu.

Mnogi su njegovo priznanje povezali sa netrepeljivošću prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i upravo u tome videli razlog zbog čega on toliko mrzi Noleta.

Australijanac je savladao Taj Sona Kvjatovskog sa 7:5, 6:4 na turniru u Vašingtonu, a nakon susreta je održao konferenciju o kojoj će se dugo pričati.

„Dobro sam se takmičio danas, igrao samo veoma dobar tenis. Znao sam da će biti težak, baš težak meč, on je odličan sportista sa sjajnim fizičkim predispozicijama, kreće se fenomenalno dobro, i jednostavno sam srećan što sam uspeo da ovo prebrodim“, počeo je svoje izlaganje Australijanac, a potom objasnio zašto je njegova pozicija na ATP listi toliko oscilira, ali i zašto ne igra češće na turnirima.

„Nisam igrao previše teniskih mečeva, prolazio sam kroz mnoge psihičke probleme, ali sam veoma zadovoljan pobedom. Igrao sam dobro danas i samo sam prošao“, rekao je Kirjos i šokirao planetu.

Australijski teniser Nik Kirjos konačno je priznao šta se zapravo sa njim dešava i šokirao planetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nik Kirjos
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Mi na severnoj hemisferi planete još ne možemo da dođemo sebi od šoka, mogu samo da zamislim kroz šta prolaze oni na južnoj.

  • Anonimni

    Svi teniseri su za posmatranje.Sve im smeta.

    • Anonimni

      Ne ubrajaj mi u njih NOLETA molim te!

  • Anonimni

    Otkad sam ja rekla da taj tip ima psihičkih problema…