Kližan zaustavio Djokovića u Barseloni

Srpski teniser Novak Djoković nije uspeo da se plasira u osminu finala turnira u Barseloni, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Slovaka Martina Kližana sa 2:6, 6:1, 3:6.

Kližan je do prve pobede nad Djokovićem stigao posle sat i 38 minuta.

Slovak je prvom gemu oduzeo servis Djokovića, a taj brejk je potvrdio u petom za veliku prednost od 4:1. On je do kraja seta bez problema zadržao tu prednost, ne dozvolivši srpskom teniseru da se vrati.

Isti scenario vidjen je u drugom setu, samo je ovog puta Djoković bio taj koji je dominirao na terenu. Nekada najboljem teniseru sveta je bilo dovoljno 26 minuta da izjednači na 1:1.

I Djoković i Kližan su potom bili sigurni na svoj servis sve do osmog gema trećeg seta, kada je Slovak napravio odlučujući brejk u meču.

Naredni protivnik Kližanu biće španski teniser Felisijano Lopes.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Ja zaista ne znam,sta jos Djokovicu treba da se desi,ko da ga pobedi u prvom ili drugom kolu nekog teniskog turnira,da on konacno shvati,da treba da se povuce od aktivnog bavljenja tenisom.Svakim novim porazom,on nepovratno gubi na popularnosti,gubi poene,koje je stekao ranije,dok je jos bio u kondiciji da pobedjuje. Njegovi zemljaci u srbiji,digli su ga na pijedestal bozanstva,ali,veoma brzo,ako nastavi da igra i gubi,ti isti ljudi vuci ce njegovo ime po prasini njegovog pada,njegovih stalnih poraza.Velika je stvar,povuci se,kada si veliki a ne docekati zvizduke dojucerasnjih „obozavalaca“.!!!