Klop: Ne plašim se otkaza, nisam mural na zidu

LIVERPUL – Menadžer Liverpula Jirgen Klop priznao je danas da je svestan činjenice da nije dobio otkaz samo zato što je u prošlosti napravio dobre rezultate sa klubom sa „Enfild rouda“, prenose britanski mediji.

Liverpul će sutra u Londonu gostovati Čelsiju u zaostalom meču osmog kola Premijer lige.

„Prvo je otkaz dobio Antonio Konte u Totenhemu, pa Julijan Nagelsman u Bajernu. Onda su za kratko vreme otkaze dobili Brendan Rodžers u Lesteru i Grejem Poter u Čelsiju. Obojicu poštujem i volim. Fantastični su treneri, ali to im nije pomoglo u ovom poremećenom svetu. Ja sam slon u prostoriji, to je jedini razlog zašto još sedim ovde“, rekao je Klop na konferenciji za medije uoči meča sa Čelsijem.

Liverpul je ove sezone eliminisan iz FA i Liga kupa. Engleski klub je u osmini finala Lige šampiona eliminisan od Reala, dok se u Premijer ligi nalazi na osmom mestu na tabeli sa 42 boda.

„Svestan sam činjenice da ovde sedim kao menadžer Liverpula samo zbog onog što smo uradili u prošlosti, a ne ove sezone. Ja se ne plašim otkaza. Ali nema potrebe da se plašim, nisam mural na zidu, ja sam tu da doprinesem. Svi to shvatamo kao deo posla“, kaže Klop.“, zaključio je Klop.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar