Kokeza i Tadić otvorili novi teren i podelili opremu

BEOGRAD – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Slaviša Kokeza i najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić podelili su danas sportsku opremu klubovima u Surčinu i otvorili novi teren u Dobanovcima.

Time je nastavljena akcija započeta juče u Lazarevcu i Sopotu, a koja će trajati i narednih dana kada će broj klubova koji će dobiti oprimi dostići impresivnu brojku 1.500.

„Uvek je najslađe družiti se sa decom. Meni je zadovoljstvo da im izmamim osmehe na lica i da mogu da im pomognem nekim savetima. Imam utisak da im na taj način ulivam dodatni motiv da budu još bolji sa loptom. Sećam se kako sam ja reagovao kad sam bio u njikhovim godinama, to su stvari koje se ne zaboravljaju. Stalno potenciram priču da rade ono što vole, jer smatram da je to suština“, rekao je Tadić.

Kokeza je dodao da mu je veliko zadovoljstvo što je sa najblžim saradnicima Nenadom Bjekovićem, Markom Pantelićem, Ilijom Petkovićem i Jovanom Šurbatovićem, posetio Surčin i prisustvovao svečanom otvaranju novog terena sa veštačkom travom.

„Hteo bih posebno da se zakhvalim našem proslavljenom reprezentativcu Dušanu Tadiću koji je dan pre povratka za Holandiju našao vremena i došao u Dobanovce da uveliča ovaj događaj. On se redovno odaziva svim našim akcijama, promoviše fudbal širom Srbije i ume na pravi način da priđe deci koja u njemu vide istinskog fudbalskog idola“, istakao je Kokeza.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar