Krstajić: Želimo da pečatiramo prvo mesto

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da njegova ekipa u odlučujuću utakmicu protiv Litvanije u Ligi nacija ulazi sa željom „da pečatira“ prvo mesto.

„Došli smo u poziciju u kojoj smo i pre početka želeli da budemo. Sutra moramo da pokažemo kvalitet protiv Litvanije, da uknjižimo nova tri boda, da pečatiramo to prvo mesto i budemo prvi u Ligi nacija“, rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će sutra u šestom kolu Grupe četiri Lige nacija „C“ dočekati Litvaniju na stadionu Partizana.

„Igrači su svesni u kakvoj smo situaciji, atmosfera je dobra, pobedili smo Crnu Goru po drugi put. Utakmica neće biti laka, jer igramo protiv ekipe koja nije uzela nijedan bod… Pre takmičenja niste imali veru u ove momke, iako su bili na Svetskom prvenstvu, stoga mi moramo da odigramo maksimalno angažovano, da ostvarimo cilj, a to je da budemo prvi u grupi. Zaslužili smo to jer smo najbolja ekipa“, rekao je selektor Srbije.

Krstajić je rekao da je nastup Nemanje Matića na sutrašnjoj utakmici upitan, jer ima stomačni virus, kao i da je Aleksandru Kolarovu ponovo otekao prst koji mu je bilo nedavno polomljen.

„Vraćaju nam se Ljubomir Fejsa i Milan Rodić i oni će konkurisati za tim, a za Matića i Kolarova ćemo tek videti“, rekao je on.

Selektor Srbije je dodao da ima još dosta mesta za napredak ekipe, koju nekada diktiraju povrede i suspenzije, kao i da ima „viziju“ tima za budućnost, ali da o tome ne želi da priča pre utakmice s Litvanijom.

Upitan da prokomentariše koga bi voleo da Srbija izvuče na eventualnom žrebu Lige nacija i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Krstajić nije želeo da priča.

Utakmica izmedju Srbije i Litvanije igraće se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar