Krstičić: Ne volimo da primimo gol; Jovičić: Da nastavim

MARIJAMPOLJ – Fudbaleri Crvene zvezde Nenad Krstičić i Branko Jovičić, nakon što su sinoć pobedili Suduvu (2:0) u Litvaniji, poručili su da ih raduje što ni šesti put ove sezone nisu primili gol.

Crveno-beli su ukupnim rezultatom 5:0 eliminisali Suduvu i izborili duel sa Spartakom iz Trnave u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

„To nam je cilj, nije isto pobediti 2:0 ili 2:1, ne volimo da primimo gol. Dogovor je bio da uđemo jako i ne opuštamo, APOEL je ovde primio tri gola. Zato smo rano dali gol i posle toga mirno igrali“, rekao je Krstičić novinarima u Marijampolju posle utakmice.

Odlični vezista, asistent kod gola Nemanje Radonjića, naglašava da je ekipi poraslo samopouzdanje.

„Igramo sve bolje i bolje, moramo da nastavimo u istom ritmu“, rekao je Krstičić i dodao da je glavni cilj dupla-kruna i da ekipa mora prevashodno da se fokusira na Voždovac, a tek onda na Spartak iz Trnave u borbi za LŠ.

Njegov saigrač Branko Jovičić istakao je da je ključ bio u odnosu pre meča.

„Ušli smo u meč kao da je bilo 0:0. Mnogo smo olakšali posao ranim golom, ubrzo dali još jedan i sve je bilo gotovo. Opet nismo primili gol i nadam se da ćemo nastaviti niz“, kaže on.

Jovičić sa nestrpljenjem čeka meč sa Spartakom iz Trnave.

„Nismo puni obraćali pažnju na protivnika, mislili smo samo na Suduvu. Spartak je ozbiljna ekipa, izbacio je poljskog šampiona i sigurno će biti teško. Spremićemo se na pravi način“, zaključio je neumorni vezista.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar