Lalatović: Šampionu se ne preti

Trener fudbalera Borca Nenad Lalatović rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali i istakao da se njegova ekipa neće unapred predati.

„Partizanu pripada uloga favorita, šampionu se ne preti. To ne znači da ćemo na teren izaći sa belom zastavom, jer smo i mi u dosadašnjem toku prvenstva pokazali da posedujemo kvalitet“, rekao je Lalatović, objavljeno je na sajtu Borca.

Borac u subotu dočekuje Partizan u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Ekipa iz Čačka je trenutno četvrta na tabeli sa 10 bodova, dok je Partizan šesti sa bodom manje, ali i utakmicom manje.

„U mečevima sa Radnikom i Mladosti smo ostali bez nekoliko bodova posle sumnjivo dosuđenih penala, ali moramo biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima. U Lučanima smo prekinuli seriju od dva poraza i bilo bi jako bitno da i u subotu ostanemo neporaženi“, rekao je Lalatović.

Naspram sebe ćemo imati kvalitetnog protivnika sa kojim možemo ravnopravno igrati jedino ako pružimo više od realnih mogućnosti, dodao je Lalatović.

Trener čačanske ekipe je naveo da je Partizan „mamac za publiku“, ali i istakao da je njegova ekipa „dosadašnjim igrama ispisala najlepšu pozivnicu za navijače“.

„Znam da će Partizan imati veliku podršku, ali s pravom očekujem da i navijači Borca budu uz svoj tim kao i do sada. Očekujem divan fudbalski ambijent, ispunjene tribine, ali i veliku borbu na terenu, pa ko bude bolji neka se raduje“, rekao je Lalatović.

Ekipi Borca će se od sutra priključiti i Đuro Zec, ali neće biti u kombinaciji za sastav koji će se suprostaviti Partizanu. Ostali su spremni i na raspolaganju stručnom štabu.

„Ovo je utakmica za koju nije potrebna dodatna motivacija, jer igramo protiv aktuelnog prvaka i učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona. Atmosfera u ekipi je sjajna, spremni smo da damo 120 odsto svojih mogućnosti kako bismo se na pravi način suprostavili Partizanu i stigli do željenog rezultata“, rekao napadač Borca Milan Jevtović.

„Ne pretimo, ali sve osim poraza za nas bi bio uspeh u subotu“, dodao je Jevtović.

Utakmica između Borca i Partizana igra se u subotu od 19.00 u Čačku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar