Leonardo ide iz Partizana

Najbolji fudbaler Partizana želi da napusti klub jer je ljubomoran na Đurđevića, a smeta mu i to što neće biti najplaćeniji igrač ako dođe Sejduma Suma

Leonardo će ovog leta sigurno napustiti Partizan, pošto uprava više ne želi da toleriše njegove ispade.

Brazilac Leonardo ne vidi sebe u Partizanu, a to je pokazao potezima i gestikulacijama na utakmici protiv Budućnosti. Psovao je čelnike kluba dok ih je gledao s terena, a prvi gol nije želeo da proslavi s partnerom u napadu Urošem Đurđevićem.

Utakmica u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, uprkos pobedi od 2:0, pokazala je tešku situaciju u kojoj se nalazi Partizanova svlačionica, odnosno trener Miroslav Đukić.

– Brazilac je posle utakmice poručio da je ostao u klubu samo zbog navijača. Leonardo je ljut na predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazuru što su pregovarali s njegovim agentom Dimitrijem Čelukom, a ne s njim. Ne prija mu i što je uprava stala na Đurđevićevu stranu, a posebno mu smeta priča o Sejdumi Sumi, potencijalnom pojačanju koji bi trebalo da bude plaćeniji od njega ako dođe – kaže izvor Kurira blizak upravi kluba i dodaje:

– Ne treba zaboraviti da je Leonardo po primanjima daleko iznad ostalih fudbalera, pošto ima godišnju platu od 620.000 evra.

Uzajamna netrpeljivost između Leonarda i Uroša Đurđevića je posebna priča, a ona tinja još od zimus. Još tada je tadašnji trener Marko Nikolić odlučio da proda jednog od njih dvojice jer su stalne svađe loše uticale na ostatak tima. Poznati su i natpisi na društvenim mrežama Uroševog oca, koji je štiteći sina nedvosmisleno udarao na Brazilca i pitao se čime je on zaslužio nedodirljivi status.

Leonardo je porukama na društvenim mrežama i posle utakmice sa Budućnosti kupio poverenje navijača Partizana. Očigledno je da su Grobari stali na njegovu stranu u odnosu na upravu i Uroša Đurđevića. Kada je napadač crno-belih davao izjavu posle utakmice, dvojica navijača su ga žestoko psovala:

– Daj nekom loptu, nisi sam… Pi*ko sebična – vikao je prvi navijač, dok je drugi dobacio:

– Đuka, ceo stadion je video, atmosfera u timu je nenormalna, katastrofalna, svako igra za sebe. Da li se to među vama poznaje ili to samo tako deluje?

Zbunjeni Đurđević je potom odgovorio:

– Ne znam… Nisam primetio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

LeonardoPartizan
Komentari (0)
Dodaj komentar