Leonardo napušta Partizan, traži ga francuski Mec

Partizan ima dogovor sa Mecom, čeka se pozitivan odgovor Leonarda. Posle brojnih špekulacija, interesovanja, ne i konkretnih ponuda iz arapskog sveta, francuski Mec se umešao u trku za dovođenje Brazilca i bukvalno preko noći dogovorio sve finansijske detalje sa srpskim šampionom, ali još nije dobio zeleno svetlo od igrača da realizuje transfer.

Ušli smo u pregovore sa Mecom, mi smo naš deo dogovorili, čeka se da Leonardo prihvati svoje uslove. Obeštećenje iznosi četiri miliona evra i bilo bi isplaćeno u ratama – pojasnio je mogućnost odlaska Brazilca u Mec generalni direktor Miloš Vazura.

Sportski direktor Ivica Iliev je bio znatno “zakopčaniji” kada se povela priča o prodaji najboljeg fudbalera.

-Dok se ne završi ne volim da pričam o nekim stvarima. Neverovatan broj klubova je vezan za Leonarda ovog leta, toliko ponuda nikada nijedan igrač nije imao. Mogu samo da kažem da je zvaničan razlog njegovog nedolaska u Atinu povreda, a mi možemo samo da nagađamo da li je zaista tako.

Imajući u vidu česte “povrede” Leonarda u poslednje vreme Iliev je u uvijenoj formi potvrdio da je vezista praktično već spakovan.

-Pošto su nešto učestale povrede mislim da ne bi trebalo da rizikujemo i čekamo dugo sa prodajom.

Prema nekim informacijama klub sa San Semforijena Leonardu nudi 800.000 evra godišnje, dok on ne želi da krene put Francuske bez milionskog ugovora u džepu po sezoni. U svakom slučaju, do povratka crno-bele ekspedicije iz Atine bi trebalo da bude poznato da li je konačno pronađeno rešenje koje će svima izmamiti osmehe na lica, prenose Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mečPartizan
Komentari (0)
Dodaj komentar