Lepa vest za Mihajlovića: Stižu mu 3 miliona evra!

Sporting iz Lisabona mora da uplati Siniši Mihajloviću tri miliona evra, odlučio je Sud za sportsku arbitražu u Lozani, prenosi portugalski „Rekord“.

U junu 2018. godine Mihajlović je postavljen za trenera Sportinga, ali je u međuvremenu promenjena klupska uprava, a novo rukovodstvo je poništilo ugovor srpskog stručnjaka. Miha je tako bio trener lisabonskih „orlova“ samo osam dana.

Siniša je presavio tabak i tužio Sporting, tražeći svih 12 miliona evra, koliko bi prema ugovoru zaradio za tri godine, ali mu je Sud u Lozani dodeli tri miliona.

Mihajlović, sadašnji trener Bolonje, juče je održao emotivnu konferenciju za medije posle završetka treće faze lečenja od leukemije.

(Kurir sport)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Siniša Mihajlović
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Neske

    Sto pre ozdravio volimo te

  • Faraonn

    …covjek koji je i zadnju utakmicu za YU. odigrao kako treba …on i milosevic …ostali neka se stide i njihovi preci…citaj druze ovo i ostalima reci…!!! Moj sin u CH. se ponosio sa njima sve do ‘prodaje’…dijete je poslije mene zapitkivao ali sam ja istinu precutkivao…Mihajlovicu, ko god ista ima sportsko u sebi danas drzi palceve tebi…ovo ti pise isto jedan reprezentativac Yu….