Mahrez: Volim Englesku, ne idem u Pari Sen Žermen

Fudbaler Lestera Rijad Mahrez rekao je danas da će nastaviti da igra u Engleskoj i odbacio mogućnost prelaska u Pari Sen Žermen.

Marez je 2014. godine iz francuskog drugoligaša Avra prešao u Lester i jedan je od najboljih igrača engleskog tima, pošto je u 34 prvenstvene utakmice postigao 17 golova uz 11 asistencija.

Udruženje profesionalnih fudbalera proglasilo je 25-godišnjeg Alžirca za najboljeg igrača godine u Engleskoj, pa je Mahrez postao prvi Afrikanac i prvi fudbaler Lestera kome je dodeljeno to priznanje.

„Čak ni danas nisam suviše uzbudjen zbog mogućnosti prelaska u Pari Sen Žermen. Pariz je moj grad, ali ne vidim sebe tamo. Ne želim da se vratim u Francusku. U Francuskoj mi nije uzbudljivo, ja volim Englesku“, rekao je Mahrez, preneli su britanski mediji.

Lester se tri kola pre kraja nalazi na pobedu od osvajanja prve šampionske titule u istoriji kluba, a to će mu uspeti ako u nedelju na Old Trafordu pobedi Mančester junajted.

„Mi smo borci, a kada kažem borci, mislim da tako nešto nikada u životu nisam video. Momci su ‘gladni’ i ne žele da popuste. Da im neko šutne loptu u lice, oni ne bi ni trepnuli“, rekao je Mahrez.

Tri kola pre kraja Lester ima76 bodova, a drugoplasirani Totenhem 69.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Novi Sad

    Lester se iz ovog razloga voli, borci su, borci za fudbalsku istinu koju u danasnjem vremenu kalupira novac. Sa osvajanjem titule, dokazace da je moguce da oni klubovi koji nemaju ogromne budzete to mogu da ucine sa pravilnim dovodjenjem igraca, odnosno pravljenjem tima. Ponosan sam sto prisustvujem ovom istorijskom dogadjaju. Nadam se samo da ce se upotpuniti sa titulom i da Lester bas sada nece popustiti.