Marin: Remi nije loš, idemo u 2. kolo

MARIJAMPOLJ – Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin kaže da remi na gostovanju Suduvi (0:0) nije loš i poručio da je ubeđen u pobedu u Beogradu i prolaz u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Očekivano teška utakmica. Imali smo više posed i šanse, ali nismo dali gol. Nije bilo ni sreće. Dobro je da je Borjan reagovao odlično u finišu. Sada igramo pred našim navijačima i verujem u prolaz“, rekao je Marin novinarima u Marijampolju.

Bivši as Čelsija, Fiorentine i Olimpijakosa ističe da mora da se popravi igra pred golom protivnika.

„Bilo je i dobrih stvari. U završnici, u poslednjoj trećini terena, moramo bolje. Moramo da budemo željni gola i da završavamo akcije. Nije toliko loš rezultat, važno je da se prođe. Veliki je plus domaći teren“, naveo je Marin, koji je prvi put u takmičarskom meču sa trakom predvodio crveno-bele.

Marin je imao zamerke i na danskog sudiju Jergena Buršata, posebno jer misli da je oštetio Zvezdu za penal.

„Nije pustio prednost kad sam imao dobru poziciju u šesnaestercu. Bio je čist penal, videlo se kako se lopta odbila od ruke. Nije ni sudiji lako“.

Marin je veliki optimista pred revanš u Beogradu.

„Bilo je šta je bilo, sada idemo u Beograd da pobedimo i ubeđen sam da ćemo da igramo u drugom kolu kvalifikacija“, zaključio je nekadašnji reprezentativac Nemačke.
Revanš Crvene zvezde i Suduve igra se sledećeg utorka na stadionu „Rajko Mitić“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • milan

    Kao zvezdas jedino mogu reci bruka i sramota. U Srbiji treba vratiti fudbal gde mu je oduvek bilo mesto….amaterizam.Jer nikada vise od toga nismo bili. Radis 8 sati u fabriku pa odes malo na poljance da se preznojih. O nekom takmicenju ili prvenstvu nema govora ovo je blam..dno dna Srpski fudbal.