Marković: Nije prijatno kada se izgube bodovi

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Svetozar Marković izjavio je da će „crno-beli“ dati sve od sebe da pobede TSC u trećem kolu Superlige Srbije, pošto je klub iz Humske od mogućih šest osvojio četiri boda na startu sezone u domaćem šampionatu.

Partizan je u prvom kolu u gostima ubedljivo pobedio Javor 4:0, a onda je remizirao sa Radničkim u Nišu, 3:3.

„Nije bilo baš kako smo mi to zamišljali i kako smo očekivali. Naredni meč igramo sa TSC-om na svom terenu i daćemo sve od sebe da pobedimo i da se vratimo na
pravi put. Mislim da kiks protiv Radničkog nije uticao na atmosferu u ekipi. Nije prijatno kada se izgube bodovi. Trudimo se da se što bolje pripremo za sledeću utakmicu i da pobedimo“, rekao je Marković.

On po treći put u karijeri igra za Partizan.

„Kući je uvek lepo doći. Drago mi je što sam se vratio u Partizan, klub koji volim od malena. Dugo nisam igrao, trudim se da što pre vratim u taj ritam. Mislim da će biti sve bolje i bolje. Mnogi mi znači iskustvo iz Olimpijakosa. To je veliki klub koji igra Ligu šampiona“, istakao je odbrambeni igrač kluba iz Humske.

Partizan će prvi put ove sezone igrati pred svojim navijačima protiv ekipe TSC-a.

„Nema treme, ima energije, da se u najboljem svetlu prvi put prikažemo pred našim navijačima. Nadam se da će biti jedna lepa atmosfera. Poručujem navijačima
da u velikom broju dolaze na mečeve i da nam daju vetar u leđa“, zaključio je Marković.

Utakmica između Partizana i ekipe TSC biće odigrana u subotu od 21 čas.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar