Istorijski uspeh Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su odličan meč protiv CSKA i remizirali bez golova (0:0) u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

’Crveno-beli’ su odigrali veoma borbeno, u većem delu meča sjajno parirali favorizovanom protivniku i na kraju potpuno zasluženo idu u Moskvu sa aktivnim rezultatom.

Crveno-beli su napravili istorijski uspeh tokom jeseni i protiv ’Armejaca’ će igrati pred punim stadionom ’Rajko Mitić’, pošto je UEFA nakon žalbe preinačila odluku o igranju pred praznim tribinama.

Jedno od glavnih pitanja bilo je i ono da li će Boaći biti spreman posle povrede lista, ali ipak nije uspeo da se oporavi i nema ga u protokolu.

Trener Vladan Milojević odlučio je da u špic napada stavi Aleksandra Pešića, koji je takođe imao problema tokom pripremnog perioda, dok se na levom boku nalazi Ben, zimsko pojačanje iz Olimpijakosa. Sa druge strane, njegov kolega Viktor Gončarenko izveo je veoma ofanzivnu postavu.

Današnji Zvezdin rival jesenas je igrao u grupnoj fazi Lige šampiona i završio kao trećeplasirani u grupi, iza Junajteda i Bazela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalZvezda – CSKA
Komentari (0)
Dodaj komentar