Meleg i Bojović pred Floru: Biće teško,ali verujemo u prolaz

TALIN – Fudbaleri Radničkog iz Niša Dejan Meleg i Milan Bojović, pred utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv estonske Flore, istakli su da njihov tim očekuje težak duel, ali da se nadaju pozitivnom rezultatu.

Vezni igrač Dejan Meleg, koji je iz Crvene zvezde došao na pozajmicu u Radnički, smatra da je njegov tim individulno bolji od ekipe Flore.

„Sigurno da je ova prva naša utakmica najvažnija u ovoj sezoni. Ekipa Flore je već u sezoni odigrala nekih 15-20 utakmica. Neće biti lako. Mislim da smo individualno bolja ekipa, ali na terenu je sve to drugačije. Za nas je pozitav rezultat pobeda, ali mislim da bi najvažnije bilo da ne primimo nijedan gol, ali ako bismo uspeli damo jedan ili više, mislim da bi to bilo veoma značajno. Revanš se igra na Čairu, svi se nadamo pozitivnom rezultatu u Estoniji, posle toga da ljudi u što većem broju dođe da nas u prvom kolu. Ovo je najvažnija utakmica, ne samo za klub već i za grad“, rekao je Meleg.

Novajlija u ekipi Milan Bojović na meču sa Florom imaće priliku da debituje u dresu Radničkog.

„Pre nekoliko dana sam se pricključio igračima. Nisam dugo bio sa njima, ali sam svestan činjeniče da je ova utakmica jedna od najvažnijih u sezoni za ekipu Radničkog. Znamo šta nam je čini, svesni smo kakva je Flora ekipa. Ne očekuje nas lak posao. Naprotiv, mislim da će biti teška utakmica pogovo kod njih. Sinoć smo ih analizirali, videli smo njihove dobre i loše strane. Nadam se da ćemo posle prve utakmice ostvariti povoljan rezultat pred revanš u Nišu“, rekao je Bojović.

Bojović je iz lučanske Mladosti došao na Čair i nada se da će i on ići putem Nermina Haskića, koji je prošle sezone bio najbolji strelac Superlige.

„Kao što svi u Nišu znaju, prvo je golove davao Pavkov, pa Haskić. Nadam se da ću i ja nastaviti u tom nizu. Daću sve od sebe. Gledaću da Radnički profitira, neće u prvom planu biti moj učinak. Naravno, potrudiće su da postignem što više golova“, zaključio je Bojović.

Meč između Flore i Radničkog igra se sutra od 18 sati u Talinu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar