Miletić: Debi o kakvom sam sanjao

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je danas da je presrećan što je debitovao za beogradski klub i da je prva utakmica u crno-belom dresu bila kao iz sna.

„Presrećan sam posle debija. Pre tri meseca sam igrao protiv Partizana, a sada sam debitova protiv Javora na njihovom terenu. Veoma poštujem Javor kao klub u kojem sam se afirmisao i postao igrač. Partizan je sada moj klub i drago mi je da sam ostavio dobar utisak na terenu. Drago mi je da sam opravdao poverenje trenera i saigrača, koji su mi čestitali i istakli da su zadovoljni mojim debijem“, rekao je Miletić za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče u Ivanjici Javor s 2:0 u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

Miletić je prethodne tri godine nastupao za Javor, a ovog leta pojačao je Partizan.

„Poklopilo se da je ta utakmica došla baš u gradu u kojem sam proveo tri godine. Protiv Partizana sam pre samo tri meseca u dresu Javora igrao finale Kupa Srbije i mislim da je ta utakmica bila utakmica moje dotadašnje karijere. Veoma su čudna osećanja i emocije“, kazao je on.

Miletić je na jučerašnjoj utakmici prvo zabeležio asistenciju kod gola Miroslava Radovića, a potom je i iznudio faul posle kog je dosudjen jedanaesterac.

„Upravo iz mog centaršuta je pao gol. Čak sam mogao i da postignem gol u drugom poluvremenu, ali je golman  odbranio, posle čega je lopta udarila u stativu i otišla u gol-aut. Ipak, broje se samo pobede i golovi, a to nam je svima bilo potrebno. Mislim da smo imali neku vrstu blokade, jer nismo dali gol sve do prošlog kola, a ovo nam je prva pobeda u novoj sezoni i tri boda. Mislim da će sa novim šefom sve to ići bolje i da ćemo zaigrati onako kako se od nas i očekuje“, rekao je Miletić.

Partizan će u nedelju od 17.00 na svom terenu dočekati Čukarički u petom kolu Super lige.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar